Hjemmesider og tekster

Optimering af tekster – og dermed hjemmesider

Ønsker du, at din hjemmeside fremstår professionelt og med korrekte tekster?

Tekstforfatter Jette Boye skriver relevante, klart formulerede og sprogligt korrekte tekster til netop din målgruppe. Har du allerede én eller flere hjemmesider, læser jeg gerne korrektur på dit nuværende indhold og kommer med forslag til evt. ændringer.

Jeg søgemaskineoptimerer teksterne (content) på dine sider, så de rangerer så højt som overhovedet muligt i dine kommende kunders organiske søgninger på Google. Jo højere netop din hjemmeside ligger, når dine mulige kunder søger på netop det, du tilbyder, jo større er sandsynligheden for, at det er dig, de kontakter til en given opgave.

Jeg er vant til at arbejde i CMS-baserede systemer som WordPress og Squarespace, og jeg arbejder lige så gerne i andre systemer.

Jette fra jetteboye.dk tilbyder professionelle hjemmesider - som tekstforfatter skriver Jette Boye korrekte og SEO-venlige tekster målrettet dine kunder
Jette Boye, tekstforfatter, designer også gerne din hjemmeside

Eksempler på hjemmesider

Herunder ser du eksempler på hjemmesider, jeg har opbygget og/eller vedligeholdt gennem længere tid:

Kontakt mig for afklaring af hvad dit behov er, og jeg finder en god pris til dig!

Jetteboye.dk har hjemme i Hørning mellem Århus og Skanderborg, men arbejder over hele landet. Har du brug for et møde, finder vi sagtens ud af det – virtuelt eller fysisk.

Referencer vedr. tekster og hjemmesider

“Jeg er enormt glad og dybt, dybt taknemmelig for det top-professionelle arbejde, du har udført med mine tekster og min hjemmeside. Du kan dit kram, hele vejen igennem. Jeg kan kun anbefale dig – til alle!”

Kim Yde, Misbrugsterapeut med speciale i afhængighed
kimyde.dk

“Jeg kan kun give Jette de varmeste anbefalinger. Jette har været behjælpelig med ideer og sparring ift opstart af min nye hjemmeside. Hun har hjulpet med korrekturlæsning og rettelser og kommet med mange gode guldkorn. Jeg kan kun give Jette mine varmeste anbefalinger hun er hurtig, effektiv og super hjælpsom.”

Pernille Ottesen, Fysioterapeut og ART-behandler
dinfysioterapeutaarhus.dk