Anbefalinger

jetteboye.dk samler på glade kunder!

Herunder ses referencer og anbefalinger fra kunder, Jette Boye har assisteret med tekster, korrekturlæsning, hjemmesideredigering og procesledelse.

Skal din udtalelse være den næste, der postes her på siden?

Korrekturlæsning

“Vi bruger Jette som korrekturlæser på såvel børne- som voksenbøger, fordi hun har et usædvanligt skarpt blik for korrekt dansk, og fordi hun gerne byder ind med forslag til bedre formuleringer, når det er på sin plads. Og så er hun hurtig og nem at samarbejde med; også meget vigtigt for et lille forlag som vores 🙂 De bedste anbefalinger herfra.”

Søren Bilgrav-Nielsen, Bilgrav Publishing

Hjemmesider & tekster

“Jeg er enormt glad og dybt, dybt taknemmelig for det top-professionelle arbejde, du har udført med mine tekster og min hjemmeside. Du kan dit kram, hele vejen igennem. Jeg kan kun anbefale dig – til alle!”

Kim Yde, Misbrugsterapeut med speciale i afhængighed
kimyde.dk

“Jeg kan kun give Jette de varmeste anbefalinger. Jette har været behjælpelig med ideer og sparring ift opstart af min nye hjemmeside. Hun har hjulpet med korrekturlæsning og rettelser og kommet med mange gode guldkorn. Jeg kan kun give Jette mine varmeste anbefalinger hun er hurtig, effektiv og super hjælpsom.”

Pernille Ottesen, Fysioterapeut og ART-behandler
dinfysioterapeutaarhus.dk

“Vi har været rigtig glade for at arbejde sammen med dig, og fået et stykke professionelt arbejde, som er blevet brugt til store kunder som Harvey Nichols og John Lewis.”

Andreas Christian von der Heide, Co-founder/Partner i LES DEUX

Procesledelse

“Jette har gennem fire år bidraget til kvalitetsarbejdet på VIA, bl.a. ved at være proceskonsulent på de teknisk-merkantile uddannelsers selvevalueringsworkshops
Jette har været tovholder for selvevalueringskonsulenterne på campus (planlægning, koordinering, gennemførelse af workshops, dokumentation)

Som procesleder har Jette vist:
– overblik, indlevelse, evne til styring af processer
– at hun kan skabe ‘rum for udvikling’ med bl.a. grafisk facilitering og stemningsfuld indrettelse
– at hun kan lede deltagerne frem imod synlige og brugbare resultater.”

Konstantin Lassithiotakis, tidl. direktør på VIA University College
jetteboye.dk tilbyder konsulentydelser - korrekturlæsning, hjemmesider og tekster generelt