Plantebaseret mad – et inspirationskursus

Vil du lære at lave plantebaseret mad?

Et kursus i plantebaseret madlavning er for dig, der…

  • gerne vil inspireres til at leve mere grønt, sundt og med omtanke for miljøet
  • gerne vil indføre kødfrie måltider i din dagligdag, men mangler inspiration til hvordan
  • har børn, familie eller venner, der spiser vegansk eller vegetarisk, og som gerne vil komme dem lidt i møde med plantebaseret mad
  • bare gerne vil lære at lave sund mad fra bunden.
lækker vegetarisk - vegansk  - plantebaseret  mad
Hokkaido-suppe med safran, chili og et strejf af nelliker

På kurserne i plantebaseret madlavning præsenteres du for en vegansk kostpyramide, og du får viden om planters indhold af proteiner mm.

Du får viden om, hvorfor vitaminerne D3 og B12 er essentielle for veganere. Og du tilbereder selv, sammen med de andre kursister, et lækkert, grønt måltid – helt fra bunden – alt imens vi snakker, smager og hygger!

Du får opskrifterne på den mad, vi har fremstillet, så du kan gå direkte hjem og lave sund, miljørigtig og klimavenlig plantemad til din familie.

Har du behov for at kunne lave glutenfri mad, kan det sagtens indgå i kurset.

Hvor finder jeg et kursus for mig?

Inspirationskurset i fremstilling af plantebaseret, vegansk mad udbydes gennem forskellige aftenskoler og fra lejede lokaler. Fx i det hyggelige Designmejeriet i Stilling mellem Århus og Skanderborg.

Kurset kan også bestilles som en teambuildingsaktivitet for en gruppe kolleger/medarbejdere, eller jeg kan komme hjem til jer.

Lækre plantebaserede tarteletter - fra kursus i plantebaseret mad med Jette Boye som underviser
Tarteletter med portobello, friske asparges og purløg

Kursus hjemme hos dig

Er I en stor familie eller en flok venner, der gerne vil inspireres til en grønnere livsstil, kommer jeg gerne hjem til jer!

I fremsætter ønsker til tema og evt. specielle grøntsager/ingredienser, I gerne vil lære at kende, og får på forhånd tilsendt en indkøbsseddel. Hvis menuen skal være en overraskelse, er den det… I køber ind og stiller køkken, køkkenredskaber samt rene klude og viskestykker til rådighed.

Jeg underviser jer i plantebaseret madlavning teoretisk og praktisk, mens vi sammen skaber nogle lækre retter… det tager ca. tre timer. Jeg smutter når herlighederne skal nydes – efter at have smagt på alt, så jeg ved at kvaliteten er i top!

Jeg tilrettelægger undervisningen efter hvilket kendskab deltagerne har til det plantebaserede og til madlavning generelt, og jeg er selvfølgelig åben for spørgsmål. Max 6 voksne eller 8 personer inkl. børn, afhængigt af hvor meget køkkenplads I har. Og det kan sagtens være i en weekend, bare I er ude i god tid 😉 

Prisen for et kursus hjemme hos dig er 2.450 kr. + 3 kr. pr. kilometer, hvis du bor uden for 8362 Hørning.

Kurser holdt i lejede lokaler

På dette kursus i plantebaseret mad får du mere end tre timers koncentreret viden & inspiration, lækker grøn mad samt dagens opskrifter med hjem.

Designmejeriets skønne lokaler er klar til kursister i plantebaseret madlavning
Klar til kursister på Designmejeriet i Stilling

Planlagte kurser: 

Lørdag den 20. november inviteres du til inspirationskursus om lækre, plantebaserede frokostretter, pålæg og inspiration til julefrokosten. Læs mere om kurset under begivenheder på Facebook-siden Jettes Gode Hænder v/Jette Boye eller tilmeld dig med det samme her!

Lørdag den 27. november inviteres du til et kursus med fokus på aftensmad – duftende, velsmagende varme retter, lavet fra bunden og naturligvis 100 % plantebaseret. Beskrivelse og tilmelding følger snarest – følg med på Facebook! Hvis du bare med, kan du med det samme tilmelde dig her.

Kurserne holdes i tidsrummet 10-13.30 på Designmejeriet i Stilling.

Prisen pr. person inkl. råvarer er 450 kr. for et kursus i dette regi. Betaling for deltagelse foretages på MobilePay 94249 straks efter tilmeldingen.

plantebaseret mad - inspiration til frokostretter - hos jetteboye.dk
En fristende frokost

Aftenskoleundervisning

Vil du gerne undervises over et lidt længere forløb, kan du tilmelde dig ventelisten på mit efterårshold 2021 hos AOF Skanderborg. Første kursusgang er 14. oktober.

Vi gjorde det!
Kursister på AOF 2019.

Teambuilding – plantebaseret madlavning

Har du en gruppe medarbejdere, eller er I nogle kolleger, der ønsker inspiration? Til en levevis, der i højere grad tager hensyn til ikke bare klima og miljø, men også sundhed? Så kan vi også finde ud af det!

Jeg afholder gerne et tre-timers fyraftenskursus, der indledes med et kort oplæg om fordele og ulemper ved at leve udelukkende af planter. Herefter laver I, vejledt af mig, i fællesskab den lækreste mad – og I slutter af med at spise vores lækre kreationer. Måske kan vi være hos jer, ellers finder jeg et egnet lokale ude i byen!

Deltagerne på workshoppen vil få konkret viden om plantebaseret kost – og om hvordan de gradvist kan implementere en grønnere livsstil i deres egen dagligdag.

Ønsker I at tilbyde plantebaserede måltider i kantinen, står jeg meget gerne til rådighed med viden, konkrete ideer og opskrifter.

Kontakt mig, hvis du ønsker tilbud på et firma-arrangement.

Min, Jette Boyes, baggrund for at undervise i at lave plantebaseret mad

Jeg ser mennesket i en større helhed, hvor krop, sind og ånd blot er dele af den samlede helhed – dele, der alle skal næres, for at mennesket har det optimalt.

Mit virke som krops- og ansigtsterapeut i Jettes Gode Hænder giver mig løbende indsigt i disse sammenhænge hos mine klienter. Personligt har jeg mærket, hvordan de løbende ændringer hen imod en plantebaseret kost har bidraget til mere kropsligt velvære og følelsesmæssig harmoni, foruden større forståelse for min omverden.

Jeg har været vegetar i mange år og valgte i sommeren 2017 at tage skridtet fuldt ud – jeg lever nu plantebaseret.

Jeg har hygiejnebevis, er uddannet cand.mag. og har som proceskonsulent arbejdet med udviklingsprocesser gennem flere år. Mine erfaringer fra Hørning Madklub, hvor jeg har været frivillig koordinator og bestyrelsesmedlem gennem godt tre år, har givet mig mod til at undervise i eget regi.

Da bæredygtighed er vigtigt for mig, vil tæt på 100% af de anvendte ingredienser på kurserne være økologiske. Af samme årsag vil der være fokus på at undgå madspild på mine kurser.